Thursday, February 5, 2009

Redan Torsdag

Oj då, det är redan torsdag!
Var tog dagarna vägen?
Jag har fullt upp på jobbet, men jag tittar som hastigast på nya inlägg i era bloggar.
Jag återkommer med mer i helgen.

4 Comments:

A home far away said...

Ahhh en sån liten söting som ligger i soffan, vad är det för ras?
Jag köpte en ragdoll för 6 månader sedan han är helt underbar o cool!

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

oumberligating said...

Ja, veckorna går fort ibland, idag är det fredag, men du har troligtvis inte ens vaknat, om jag backar 7 timmar, men när om du jobbar idag så finns det en liten hälsning från mig i Sverige här.
Det här med olika arbetskulturer, har hört lite löst om något på fredagar i USA, kommer inte ihåg uttrycket, någonting om "ledigfridag" swengelska, är det något begrepp, vill alltid lära mig något nytt(ler).
I vilket fall som helst antingen du är ledig eller ni har bus för er på jobbet idag så önskar jag deg en trevlig helg mvh från Peter.
Du vet den där killen som blandade ihop dig med andra anna "Drottningen av Sverige" som snodde hela landet för dig men anna of Dallas låter verkligen inte "kattskit" det heller(ler) Som sagt ha det bra!

Anna of Dallas said...

Gunilla,
vad kul med en ny bekant.
Jag kommer faktiskt inte ihåg vad rasen heter. I Sverige hade vi vanliga bondkatter och det har jag alltid gillat bäst. När vi flyttade till USA visste vi att vi så småningom skulle skaffa katt igen. Vi tittade då och då i djuraffärer där olika hjälp-organisationer har djur för adoption men visste att när rätt katt fanns så skulle vi veta det med det samma. Julen 2003 var jag och barnen där för att köpa julklappar till våra ökenråttor och plötsligt kommer dottern till mig och säger "Mommy, kom här, du måste seÄ och då visste vi all tre att det var hon. Hon var 3-4 månader och lite skygg. Hon var väldigt mjuk i pälsen, men dom sa att hon inte skulle bli så väldigt långhårig, för egentligen ville jag inte ha det. Nu tycker jag inte att det gör något att hon är långhårig, hon är så gullig. Hon är fortfarande lite rädd av sig. Bl.a. är hon lite rädd för, men väldigt intresserad av våra ökenråttor.
Om du klickar på Djur i mitt bland mina kategorier så kan du läsa en gullig historia.
Jag tittar in till dig om en stund.

Peter,
nu är jag på jobbet. Jag vet inte om du kanske tänker på Lazy Friday. Många företag kräver lite snyggare klädsel, men på fredagar får man ha jeans. Jobbar man som jag, på ett mjukvaru-utvecklings företag så går det bra att komma i jeans varje dag. Skönt! I kväll skall jag på hockey.
Jag tittade som hastigast på din frus blogg och åtterkommer dit senare. Som sagt, jag har ganska fullt upp just nu.
Ha en skön helg.

Annika Christensen said...

Du är så välkommen...
Spelade ishockey när jag var liten eller ung kansek man skall säga.
Det är den mest spännande idrotten tycker jag. Fast jag hänger inte med längre.
Tjärnqvistarna kommer från Ängelholm.
Har ni 20 grader nu?
Hänger inte med där heller.
Ha det gott
Annika

blogger templates | Make Money Online