Wednesday, February 18, 2009

Blommor från Mor och Far

Mor och Far.
Nu har jag köpt Alla Hjärtans Dags blommorna från er.

Idag köpte jag tulpaner, men praktisk som jag är köpte jag tulpaner i en skål. 18 stycken för bara halva pengen. Jag tror att jag skall köpa en skål med vita också, dom var så fina.
Lökarna kan jag plantera ågonstans och skålen kan man återanvända om man vill göra en julgrupp.



Tack så mycket!

7 Comments:

thebromanders said...

Tulpaner är väl det finaste som finns!! Kul att hitta din blogg. Är själv utlandssvensk, bosatt i Portland, Oregon.

Anna of Dallas said...

Hejsan Mz. olsson,
Vad kul att få nytt besök. Jag tog en snabb titt på din blogg för att se vem du är och ser att där kan man noog hitta något matnyttigt.
Chokladtopparna såg mumsiga ut.
Min favorit är ändå kanelsnäckor.
Både jag och AnnaOfSweden (Philadeplia) har vissa problem med den amerikanksa torrjästen, så det är inte alltid man lyckas så bra.
Jag återkommer till din blogg senare. Nu är det dags att jobba. Ha det bra.

Camilla Alvén said...

Vackert med tulpaner och så smart att köpa med lök, då får du nytta av dem igen och igen och igen.
Ha det bra
Camilla

Anna of Dallas said...

Camilla,
ja så'n är jag!

oumberligating said...

Hej Dallas Anna! Nu blir jag riktigt glad att få en liten kommentar från dig. Det har med bloggandet är en riktig balansgång ibland, fick en liten känsla av att jag var en "lite" besvärlig bloggare så jag har inte terroriserat min omgivning så mycket på sista tiden(ler). Men genom att nu ge en liten trevlig kommentar på min blogg så har du nu "öpnat portarna" på vid gavel, nej, då ingen fara så farligt blir aldrig "mailregnet" från mig, bara nästan(ler). Din blogg är alltid fin och trevlig och nu med nya underbara bilder ser jag, att se bilderna från "historiska ranchen" känns grymt idag, O gradigt ute här i Stockholm och något som skulle kunna liknas vid ett mellansvenskt snökaos. Ha det så bra och hoppas vi hörs av mer, nu lägger jag in dig på "bloggar jag följer" så jag inte tappar bort dig. Ha det så bra det bara går mvh från Peter på Oumberligabloggen som fast jag är 44 år tycker det är märkligt med olika tid klockan 12.00 hos dig och lunchdax, skum känsla om du förtår vad jag menar?

oumberligating said...

Sådärja, nu har jag knåpat in dig på listan, så nu är du fast(ler) Ha en fin söndag mvh från Peter!

oumberligating said...

Din Fars Morfars saker är verkligen fina har suttit och tiitat på det fina detaljarbetet, verklig skickligt gjort, men så tillhörde han den generationen som gjorde allt omsorgsfullt också, vi hörs och ses här i "cyberrymden" mvh från Peter!

blogger templates | Make Money Online