Wednesday, October 7, 2009

Lyckat bak

För första gången i USA fick jag degen att jäsa riktigt ordenligt.
Jag hade visserligen lagt i både torrjäst och bakpulver.

Nu äter jag kanelbullar till både frukost och lunch
och sonen fick med sig fyra stycken till skolan.

Det enda som saknas är pärlsockret.

5 Comments:

Camilla Alvén said...

Det bästa med att baka kanelbullar är att man bara måste provsmaka en bulle från varje plåt som kommer ur ugnen. Kanske tur att jag inte baka så ofta.
Ha det bra
Kram

anna of sweden said...

Grattis till lyckat bak!

Ja, det där med pärlsockret känner jag igen. :D

Annica R said...

Så gott!! Du får ta en tur till Ikea. Där har de pärlsocker. =)

kalaslotta said...

du kan även beställa pärlsocker hos scandiafood.com..

Anna of Dallas said...

Camilla,
ja dom är nstan godast när dom är alldeles varma och gäggiga.

Anna,
det med jästen känner du väl också till.
Tänk att den fungerade för en gångs skull.

Annica, och Kalaslotta,
Ja, jag vet at man kan få pärlsocker på IKEA, men jag upptäcker ju inte när det tar slut. När dottern bodde hemma så kunde hon äta det som godis ibland. Nu har jag inte bakat kanelsnäckor sedan i våras. En del vetebullar har jag däremot gjort.

blogger templates | Make Money Online