Friday, November 18, 2011

Att jobba hemifrån

Att jobba hemifrån ibland
kan vara skönt.
Speciellt om man har
en liten gullig kattunge
i knät samtidigt som man jobbar.

2 Comments:

Pockethexan said...

Vilken skön värmefilt du har när du jobbar men ni kanske har det så varmt att det inte behövs? Här hos oss i huvudstaden ligger det på några +grader men det känns som en massa - eftersom det blåser in från "havet" isigavindar o det enda folk pratar om är -Bara vi inte får så mycket snö som förra året då man fick fylla en hel åker här utanför vår kommun med all snö från gator o gångbanor o ändå låg det kvar en halv m. snö på våra gångbanor runt huset de som kommunen ska ploga. Åkern med all tippsnö hade snö kvar till juni o det är ett rekord här!

Kramis ifrån hon som har skrivit i ditt hockeyinlägg också!

Hm jag har en fråga till, kommer det bli en bildjulkalender i år också ifrån dig? Misstänker att det kan bli många bilder på "missar" då!

Anna of Dallas said...

Pockethexan,
någon bildjukalender blir det inte i år.
Hinner inte med det. Jag fick ju leta fram en del äldre bilder också förra gången och det finns väl inte så mycket anorlunda saker jag kan lägga in där. Annorlunda hade det ju varit om man hade haft ett vintervitt snölandskap där man kunde ha tagit fina vinterbilder. Då skulle man kanske kunnat få ihop 24 dagar av bilder igen.

blogger templates | Make Money Online