Efter att äntligen ha hittat en affär som säljer Rågmjöl
i annat en pyttesmå, jättdyra förpackningar
så bakade jag två stora Skånelimpor.
Dom blev goda,
och hade en bättre brödkonsistens
än de andra bröden jag har provat på.
Jag har nämligen en bra bok med många brödrecept.
Nästa gång skall jag prova på Smålandslimpa.
i annat en pyttesmå, jättdyra förpackningar
så bakade jag två stora Skånelimpor.
Dom blev goda,
och hade en bättre brödkonsistens
än de andra bröden jag har provat på.
Jag har nämligen en bra bok med många brödrecept.
Nästa gång skall jag prova på Smålandslimpa.
4 Comments:
Mmm, härligt med nybakat bröd. Är det någon speciell brödkrydda i dina skånelimpor?
Ha det bra
Kram
Mina limpor hade fänkål, mörk sirap, ättikssprit (det har jag aldrig haft i bröd förut).
Ge mig brödet nu.
Det var inte Atli mammy det var jag. /Charlene
Post a Comment