Monday, January 18, 2010

Martin Luther King Day

Eftersom det är Martin Luther King Day är barnen lediga från skolan idag. I morgon är det dessutom studiedag så det blev en skön långhelg efter förra veckan då höstterminen avslutades med examensproven.
I lördags hölls en Martin Luther King parad med flera skolor i stan och Sonen var med i bandet.





6 Comments:

Charlene said...

WILLIAM GOT A LETTERMAN?! I WANT ONE TOO! YOU CHEAPOS!

Anna of Dallas said...

Things are not always what they seem.
He borrowed it from a friend for the parade cause band was just going to be dressed in Turner Blue/White and the jacket was suggested, but a lot of people don't have a jacket.
I guess it was too cold to be dressed in band shirt.

Pockethexan said...

Jag tycker det är kul att se vilka traditonerna man har i olika länder, för det här med parader är ju ingenting vi har här i Sv. förutom Kunliga Högvakten o den vill ju många lägga ner för att de tycker att de stör...

Visst e väl folk konstiga ibland, för det är ju trevligt med musik o rörelse o min kära brorsdotter ska söka in med sitt klarinettspelande till att göra lumpen som "gatumusikant" <;p

Kramis!

<;D

Charlene said...

Hmpf... I still want one. I think I could have gotten one for free cause of German. Why didn't I do that. Urgh. I'm gonna ask Frau if I can still have one!

Anna of Dallas said...

Pockethexan.
Jag har skrivit på en lista för att Högvakten skulle få vara kvar. Jag tror att det var H;gvakten, i alla fall. Min morbror skickade den till mig. Han har gått Högvakten.
Min arbetskamrats son gjorde också lumpen i Högvakten.

Simone Wennberg said...

Tackar!
Fin blogg :)

blogger templates | Make Money Online